Hirdetés

Mafia 3 - ismerd meg az olasz mafiát

|

Ha így haladunk, a Mafia III premierjéig látni fogjuk az összes jelenetet. A legújabb trailerben a Marcano famíliát ismerhetjük meg közelebbről is, azt a családot, amelyet Lincoln könyörtelenül el fog tiporni a segítségünkkel.

Hirdetés

Kevesebb, mint két hónap múlva már mi is részesei lehetünk Lincoln Clay bosszúhadjáratának, már ha addig a 2K Games marketingesei el nem mesélik nekünk az egész sztorit. Kicsivel több, mint egy hét leforgása alatt ugyanis láthattuk New Bordeux kegyetlenségét, a voodoo királynő bemutatását, a Mafia 3 gamescomos trailerét és Vito bedurvulását is, de ez még nem minden. 

Talán a főszereplőt és a kisfőnökeit már jól ismerjük, de azt a bandát még nem, amely Lincoln kivégzési listájának legelső helyén szerepel vérrel bekarikázva. Az olasz mafia magja, Marcanoék tartják kezükben New Bordeux városát Sal Marcano irányításával és kíméletlenül elintéznek mindenkit, aki kicsit is veszélyezteti a hatalmukat. Áldozataik hamvából azonban egy új család születik Lincoln vezetésével, így az ő idejük leáldozott. 

Október 7 a nagy dátum. Véssétek be a naptárba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)