Hirdetés

Gamescom 2016 - laza a Mafia 3 új trailere

|

A 2K Games sem szeretett volna kimaradni a gamescomos felhajtásból, ők a Mafia 3-mal kapcsolatban készültek egy stílusos előzetessel, amelyben fény derül pár dologra a történettel kapcsolatban.

Hirdetés

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a Mafia 3 főszereplőjének legfőbb célja, hogy leszámoljon a teljes olasz alvilággal és azt is bemutatták már egy-két trailerben, hogy mi miatt hozta meg ezt a döntést, most azonban többet is megismerhetünk a sztori előzményeiből egy hangulatos trailer képében. 

A 2K Games és a Hangar 13 "The Heist" névre keresztelt, gamescomos előzetesében vegyesen láthatunk gameplay, in-game és átvezető jeleneteket is, amik bemutatják, hogy Lincoln Clay és haverjai meglovasítják a Federal Reserve tartalékait. Bár a rablás sikerrel zárul, mégsem múlik el következmények nélkül. Az eseményekből megismerhetjük, hogy mi történt főhősünkkel, mielőtt bosszúálló vált volna belőle. 

A Mafia 3 megjelenése október hetedikén várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)