Hirdetés

Mafia 3 - Vito sem finomkodik

|

Bár a 2K Games már szentelt egy rövidebb trailert Vito Scaletta bemutatására, a legújabb Mafia 3 előzetes szintén vele foglalkozik és legnagyobb örömünkre már kicsit hosszabb is.

Hirdetés

A Mafia 3 nemrég ugyan megkapta már a gamescom 2016-os trailerét és a Mafia 2 főhősét, Vito Scalettát is láthattuk már egy rövid ízelítőben, mégis végtelenül szomorúak lettünk volna, ha a 2K Games kihagyja a lehetőséget Lincoln Clay legnépszerűbb kisfőnökének bővebb bemutatására. Nem is hagyta. 

Ezúttal a Mafia III írói nyújtanak betekintést Vito Scaletta dolgaiba: láthatjuk, hogy ő is van legalább annyira kegyetlen, mint Lincoln vagy éppen New Bordeaux, és megismerhetjük azokat az okokat is, amiért Vito elhagyta Empire Bay-t és az új városba költözött. 

Ha rajtunk múlik, biztosan neki adjuk majd legalább a város felét, szóljon hozzá bármit is a voodo királynő és az ír anarchista. Csak lenne már itt az az október 7. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)