Hirdetés

League of Legends - teljesen átalakul a rúna rendszer

|

A Riot Games már jó ideje tervezgeti, hogy lecseréli a nem túl izgalmas rúnákat, de azért ekkora változásokra még így sem számítottunk.

Hirdetés

Runes Reforged nevet kapta az új rendszer, amiben egyesítik a League of Legends Runes & Masteries rendszerét. Ahelyett, hogy passzív statisztikai bónuszokkal kellene matekozni, izgalmas és valódi választási lehetőségeket kínál majd az új rendszer.

A meccsek előtt választott loadoutunkban rakhatunk egy Keystone-t (hasonlóak lesznek ezek, mint a mostani Masteries rendszer alapkövei), egy Greater Rune-t és néhány kisebb rúnát. Ezeket ráadásul a meccsek előtti választó képernyőn is variálhatjuk majd.

Az új rúnák ingyenesek lesznek, így nem kell rengeteg IP-t elvernünk minden taktikai opció feloldására. Azok, akik korábban rengeteg IP-t és esetleg pénzt is áldoztak rúnákra és rúna oldalakra, azok valamilyen kompenzációban részesülnek majd.

A Runes Reforged rendszer mellett új Honor rendszer kerül a játékba, amit a napokban már tesztelni is lehet majd a PBE szervereken. Az új megoldással Honor szinteket érhetünk el, és extra kozmetikai cuccokat nyithatunk majd meg.

A fenti fejlesztői videóban a hang alapú kommunikáció is szóba került. A Riot falain belül komoly vita van ennek szükségességéről, és hogy mennyire lenne negatív vagy pozitív hatása a LoL élményre. Egyelőre annyi tűnik biztosnak, hogyha lesz is ilyen, akkor az szigorúan opcionális része lesz a játéknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)