Hirdetés

Kiszivárgott az Assassin's Creed Valhalla pontos megjelenési dátuma?

|

Ha hihetünk egy friss szivárgásnak, akkor az Assassin's Creed Valhalla megjelenés jól összecsúszik a Cyberpunk 2077-tel.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy néha kifejezetten nehéz a kiadóknak és marketingeseknek titokban tartani bizonyos fontos információkat az új játékaikat illetően, hiszen egyre gyakrabban fordul elő, hogy ilyen-olyan szivárgásoknak hála még a hivatalos bejelentéseket előtt fény derül egy csomó infóra. Különösen béna most ebben a Ubisoft, szépen lassan minden kiszivárog a vasárnap esti bemutatójuk előtt, most elvileg arra is fény derülhetett, hogy mikor debütál az Assassin's Creed széria legújabb epizódja.

Hirdetés

Eddig nagyjából annyit tudtunk az Assassin's Creed Valhalla megjelenését illetően, hogy valamikor az év végén vághatunk bele a vikinges mókába. Most kicsit konkrétabb lett a helyzet: egy azóta már törölt Instagram-poszt szerint november 17-én fog megérkezni a játék.

A dátum egészen hihetőnek tűnik, de ha a Ubisoft tényleg ekkor akarja piacra dobni a vikinges kalandot, akkor lehet, hogy elég rossz döntést hoztak. Az a helyzet ugyanis, hogy a jelenlegi tervek szerint november 19-én debütál a rengeteg játékos által régóta várt Cyberpunk 2077, ami így gyorsan elhappolhatja a reflektorfényt az Asssassin's Creed Valhalla elől. Persze az sem kizárható, hogy mindkét cím az újgenerációs konzolok nyitányára készül, hogy erőteljesebb legyen a rajt.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)