Hirdetés

Jump Force - Light és Ryuk nem lesznek játszható karakterek

|

A Death Note két főszereplője ugyan benne lesz a játékban, de a viadalokban nem vesznek részt.

Hirdetés

A Jump Force producere megerősítette, amit már mind sejtettünk. Sajnos Ryuk és Light nem fognak bunyózni semmilyen formában sem. Koji Nakajima szerint a halálisten és a világtörténelem legaktívabb halállista használója egyszerűen túl erős páros.

Hirdetés

Kifejezetten Ryukot emelte ki, aki verhetetlen lenne:

"A Death Note Ryukja nem játszható karakter, mert ha beírja valakinek a nevét a füzetbe az meghal. Egyszerűen túl erős."

És valóban. Még ha Goku valahogy képes is lenne megütni Ryukot, már teljesen mindegy lenne mit csinál a halálistennel, ha a neve bekerült a füzetbe. De akkor mit keresett a két jól ismert alak a bejelentő trailerben?

"A sztori szerint a valóság és a Jump világa elkezdtek összeolvadni, jelenleg ismeretlen okok miatt, a hősöknek pedig ezt meg kell állítaniuk. A Death Note karaktereinek köze van a háttértörténethez, ami azt jelenti, hogy a sztoriban fel fognak bukkanni."

Nakajima azt is elárulta, hogy a sport mangák hősei sem fognak bekerülni, mert a New York-i környezet egyszerűen nem passzol hozzájuk.

"A sztori New Yorkban játszódik, így hozzácsapni sport mangák karaktereit egy kicsit nehézkes lenne. Főleg bunyós hősök fognak bekerülni. Garantálom, hogy lesznek karakterek, akik viszont meglepnek majd mindenkit."

Ezek szerint úgy néz ki, hogy le kell mondanunk a Haikyuu!! csapatáról. Mindenesetre egy Son Goku vs. All Might csatára azért számítunk.

Ti kit látnátok szívesen a Jump Force karakterlistájában a már bejelentett hősökön kívül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)