Hirdetés

Ismét késik a New World, az Amazon MMO-ja

|

Miután leégetett pár RTX 3090-est, az Amazon úgy látta jónak, ha halaszt rajta még egyet.

Hirdetés

Most már negyedik alkalommal változtat a New World megjelenési dátumán az Amazon Game Studios, de reméljük, ez legalább a játék javára fog válni. A kiadó nagyon biztos volt abban, hogy augusztus 31-ére elkészül, azonban a zárt béta után érkezett visszajelzések után jobbnak látták, ha nem sietnek.

"Megtisztelő az a támogatás, amit a New World a játékosoktól kapott a zárt béta során. A béta alatt több mint egymillió kalandor játszott több mint 16 millió órán át. Támogatásotoknak köszönhetően a New World az egyik legnézettebb játék lett a Twitchen, és az egyik legtöbbet játszott a Steamen."

- áll a közleményben.

Hirdetés

A fejlesztők hálásak, hogy a visszajelzések következtében még jobbá tudják tenni a New Worldöt, de ahhoz, hogy a start jól sikerüljön, szükség van javításokra, ami még több időt igényel. Ennek következtében az új megjelenési dátum szeptember 28. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mindenesetre a visszajelzések pozitívak voltak a játékosok részéről, és az érdeklődés is láthatóan nagy, úgyhogy izgatottan várjuk, mi lesz ebből. Ti próbáltátok esetleg? Megfőzte az RTX 3090-eteket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)