Hirdetés

Ingyenes lesz pár napig a Call of Duty: Modern Warfare 3, így működik majd a próbaidőszak

|

Az új szezon indulása után mindenki kipróbálhatja majd a legfrissebb tartalmakat.

Hirdetés

Akik nem feltétlenül szeretnének súlyos tízezreket leszurkolni a legutóbbi Call of Dutyért, azok is tehetnek egy próbakört a játékkal a jövő héttel kezdőden. A Call of Duty: Modern Warfare III ingyenes próbaidőszaka május 30-án indul és június 3-ig tart, ez idő alatt pedig minden újdonságba belekóstolhatunk majd. A Modern Warfare III 4. szezonja egy nappal a próbaidőszak előtt érkezik, így mindenkinek lehetősége lesz lepörgetni pár meccset az új pályákon is.

Az ingyenes időszak 5 napig tart, mely során megnyílik mindenki előtt a Multiplayer és Zombies páros. A Season 4 bőséggel hoz újdonságokat, így például mindenki kiélvezheti majd a 6v6 helyszíneket, Tokiót és Parizst, felmarkolhatja majd az új jutalmakat, és lövöldözhet új fegyverekkel.

Hirdetés

Az Activision összerakott egyébként egy nevetségesen hatalmas szezonális infografikát is a friss apróságokról.

Ne felejtsétek majd el előre letölteni a klienst, hogy ne kelljen majd az indulás napján szenvedni a tömegektől megrogyott rendszerekkel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)