Hirdetés

Heroes of the Storm - Rexxar vadászni indul (videó)

|

Újabb trailert mutatott a Blizzard a Heroes of the Storm következő bajnokáról, a Warcraft univerzum félig ork-félig ogre Rexxarjáról.

Hirdetés

Pár napja történt, hogy a Blizzard leleplezte a sikeres MOBA játékának, a Heroes of the Storm-nak következő karakterét, amely a Warcraft világából származik és rengeteg rajongó kívánságlistáján szerepelt már. 

A Heroes of the Storm legújabb bajnoka Rexxar, a Horda félig ork-félig ogre beastmastere, aki hűséges társával, Misha medvével az oldalán csatlakozik az összecsapásokhoz. A korábbi videó igyekezett bemutatni Rexxart és fontos képességeit, az alábbi kedvcsináló azonban inkább arra a megkerülhetetlen tényre fókuszál, hogy bajnokunk sosem vadászik egyedül: 

Ti milyen karaktereket látnátok még szívesen a Heroes of the Storm-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)