Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk karácsonykor

|

Nyilván a család élvez elsőbbséget mindannyiunknál ezen a hétvégén, de hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy nem kerülnek elő kedvenc játékaink.

Hirdetés

Hótakaró alatt szunnyadó táj, egy helyre összegyűlt rokonság, feldíszített fenyőfa, becsomagolt ajándékok, kellemesen illatozó puncs, ízletes bejgli, gőzölgő töltött káposzta, azaz végre itt a karácsony. Az ünnep persze csodálatos, de játszani is csodálatos, szóval miért ne férne bele mindkettő? Adtunk már nektek egy méretes karácsonyi játéklistát tele ötletekkel, de most elmondjuk, mi mivel ütjük el az időt éppen.

HP - A Keep Talking and Nobody Explodes tökéletes ünnepi játék, családilag rákattanós. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Paca - Még ugyan messze az első olyan, jövőre megjelenő cím, ami igazán érdekel, de muszáj leszek folytatni az idei játékok pótlását. A hétvégén nekilátok a Titanfall 2 kampányának. 

Kaci - Az ünnepeket Németországban töltöm a a családdal, ahová a PC-t ugyan nem hoztam magammal, de egy PS4-et elrejtettem a bőröndben, úgyhogy valószínűleg valami couch-coop mókára megtanítom a többieket. A családi sütés-főzés után egy kis Overcooked biztosan feldobja majd a hangulatot.

Chava - Árgus szemmel figyelem az ünnepi leárazásokat és kíméletlenül lecsapok minden játékra, ami érdekel. Ilyen volt tegnap a The Walking Dead: Michonne is, amivel régóta tartoztam már magamnak.

daev - Elindult végre a Zsötéb csatornám, a Fun With Geeks, úgyhogy a hétvége nem bejglikómában töltött részében valószínűleg streamelünk a pajtásokkal.

Szada - Amikor éppen nem azon vagyok, hogy minél több bejglit tömjek magamba, akkor valószínűleg egy kis Tom Clancy's The Division pörög majd, fejlesztenem kell a cuccaimat és tovább fejlődni. 

Somi - Nem hiszem, hogy fogok ma vagy akár az ünnepek alatt játszani, legalábbis nem sokat. A Thea: The Avakening-et felraktam újból, azzal töltöm a kevés szabadidőmet. Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok!

Csirke - A karácsonyi kajakómától fetrengve remek kikapcsolódás lesz terelgetni a The Last Guardian állatkáját.

Tonight - Amikor nem éppen a bejglimámortól hallucinálok rénszarvasokat, akkor valószínűleg valamelyik régebbi elmaradásomat fogom csépelni, most hogy végre tudok egy kis időt szorítani. Elvégre a szeretet, a béke és a Dark Souls pontosan ugyanabba a mondatba tartoznak. Ennek örömére ezzel a remek karácsonyi dallal kívánok nektek kellemes ünnepeket:

Ti mivel játszotok karácsonykor?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)