Hirdetés

Fortnite Battle Royale - akár végleges játékmód is lehet a Playground

|

Hamarosan ismét kikerül a játékból, de könnyen lehet, hogy nem kell sokáig nélkülöznünk.

Hirdetés

A Playground módnak köszönhetően a játékosok szabadjára engedhetik fantáziájukat, és egy csomó érdekes dolgot csinálhatnak a saját szigetükön. A közösségnek bejön a dolog, így nem csoda, hogy az Epic Games is azt tervezgeti, hogyan lehetne végleg berakni a játékba.

Hirdetés

Még egy darabig lehet szórakozni a Playground móddal, viszont jövő héten, pontosabban július 12-én ideiglenesen kikerül finomítgatás miatt, és egyelőre még nem tudni, mikor térhet vissza. A tervek szerint 1v1 és 2v2, kontrolleres célzásrásegítés, mások építményeinek szerkesztése kerülhet bele, a csapdák a társainkat és ellenfeleinket megfelelően fogják kezelni, és sebezhetünk majd másokat csákánnyal.

Nektek hogy tetszik a dolog?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)