Hirdetés

Meglepte a Bethesdát, hogy a játékosok mennyire nem akartak egymással harcolni a Fallout 76-ban

|

A játék PvP része nem igazán olyan fogadtatásban részesült, mint amilyenre számított a stúdió.

Hirdetés

A Fallout 76 alapjait tekintve nagyjából úgy működik, mint többi hasonszőrű társa, tehát túlélés közben vadászhatunk a pályát benépesítő lényekre, de ha úgy tartja kedvünk, akkor akár egymásnak is nekimehetünk. A jelek szerint a játékosok inkább az előbbit részesítik előnyben.

Hirdetés

Habár némileg kezd már épkézláb formát ölteni a Fallout 76, sokáig nem volt túl nagy összhang a fejlesztők és a játékosok között. Pete Hines, a Bethesda alelnöke nemrég el is ismerte a USGamernek, hogy egy konkrét dologban eléggé félreértették a célközönségüket, méghozzá a játék PvP része kapcsán. Elmondása szerint ugyanis kicsit meglepte őket, amikor kiderült, hogy mennyire kevesen akarnak egymással összecsapni, és a többség inkább együtt kalandozna a játékon belül, élvezve a PvE tartalmakat. Azért még így is akadnak páran, akik inkább egymásra lövöldöznek, de egyértelműen kevesebben vannak, mint amennyire számított a stúdió.

A Wastelanders frissítésnek valószínűleg már több rajongó fog örülni, mint a PvP-nek, ugyanis végre megérkeznek a régóta várt NPC-k Appalachiába, és vadonatúj kalandokban lehet részük a pusztaságban császkáló túlélőknek. Hines egyébként azt nyilatkozta, hogy már van a tarsolyukban egy roadmap, amit valószínűleg a Wastelanders megérkezése után meg is osztanak a rajongókkal, tehát remélhetőleg még több ütős újdonság fog érkezni a közeljövőben.

Ti nyüstölitek még a Fallout 76-ot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)