Hirdetés

Fallout 76 - halálos labirintust épített egy játékos a többieknek

|

Nem egyszerű kijutni a veszélyes útvesztőből, hiszen például egy nem túl barátságos Deathclaw is járja a folyosókat.

Hirdetés

Nem lett egy kiemelkedő alkotás a Fallout 76, ám ennek ellenére vannak olyanok, akik így is megpróbálják a legtöbbet kihozni a posztapokaliptikus kalandból. Valaki például halálos játékra invitálja a többieket.

Hirdetés

Egy nagyon kreatív Fallout 76-játékos felépített egy egészen különleges labirintust, amibe bárki szabadon beléphet, de valószínűleg nem mindenki fogja túlélni a kalandot, mert nem egyszerű megtalálni a kijáratot. Az még hagyján, hogy több olyan hamis ajtó is van az építményben, amelyek nem igazán vezetnek sehova, de mindemellett még egy Deathclaw is üldözi a játékost a folyosókon. Mindeközben az útvesztő készítője a játékmester szerepébe bújik, és köntösben, illetve kalapban irányítja a veszélyes mókát.

Az alábbi videóban meg is nézhetitek, hogyan működik ez az egész.

Ti találkoztatok már ehhez hasonló kreatív építményekkel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)