Hirdetés

Ez a Minecraft búvóhely a kalózok álma lehetne

|

Hamarosan megérkezik a Minecraft következő frissítése, ami rengeteg új, csodaszép barlangot hoz a játékba. Mielőtt azonban ezek bekerülnének, egy lelkes rajongó még megosztotta a saját alkotását.

Hirdetés

A Caves & Cliffs Part 2 frissítés telerakja majd a világainkat hatalmas, új barlangokkal, melyek elképesztő mélységeket adnak a Minecraft játékélményéhez. A barlangok tele lesznek új moha-, növény- és gyümölcsvariációkkal, így mindenképp megéri felfedezni őket.

Mielőtt azonban a csomag befutna, RandomUser_no5 még megakarta osztani a Minecraft közösséggel a saját alkotását. Gondolta, most kiposztolja, mielőtt a jövő heti frissítés levonna az egész értékéből.

Hirdetés

Elnézve a videót, erős kétségeink vannak afelől, hogy a játékosok kevésbé értékelnék majd azt a kemény munkát, amit srác belerakott a búvóhelyébe. Amiről szó van ugyanis, az egy földalatti barlangrendszer, ahová hajóval lehet bejutni, az azon keresztülfutó folyónak köszönhetően.

Mintha csak egy kalózos film díszletét látnánk:

RandomUser egyébként az egészet kézzel rakta össze, így se modok, se másfajta ügyeskedés nincs az alkotás mögött.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)