Hirdetés

Dishonored 2 - így néz ki a különböző platformokon

|

A Dishonored 2 megjelenésével befutottak az elkerülhetetlen grafikai összehasonlítások is, amikben már a frissen megjelent PS4 Pro is részt vett.

Hirdetés

Mivel tegnap a boltok polcaira került az első szállítmány PlayStation 4 Pro, egyre több forrásból kaphatunk különböző beszámolókat és teszteket arról, hogyan is teljesít egy-egy játék az új konzolon. Így a Dishonored 2 esetében is megszemlélhetjük a javulást, amit mondjuk igazán csak egy 4K-s kijelzőn fogunk látni.

De nem csak Arekkz videóján nézhetjük meg a különbséget a sima PS4 és a felskálázott 4K-s változat között, hanem a Candyland csatorna összehasonlításán azt is megnézhetjük, hogyan néz ki egymáshoz képest a Dishonored 2 PC-s változata, az Xbox One-os és a PlayStationös verzió.

Ti melyik platformon kezdtek neki a Dishonored 2-nek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)