Hirdetés

Destiny - nyugi, nem fogják lekapcsolni az első részt a közeljövőben

|

Az Destiny játékosai kicsit félve várják a folytatást, lévén ez jelentheti azt is, hogy a korábbi epizód támogatását leállítják. Szerencsére a Bungie elmondása szerint ettől nem kell tartanunk.

Hirdetés

Tudjuk, hogy a Destiny 2 valamikor idén megjelenik. Azt nem tudjuk, hogy mi lesz benne, de egy MMO esetében mindig kérdéses, hogy mi lesz az első rész sorsa, amikor megjelenik a folytatás.

A Destiny következő Age of Triumph eseményének van egy amolyan lezárás érzete. "Kalandjaink végét ünnepeljük a Destiny 1-ben" - mondta Deej a Bungie-tól, de ez nem jelenti azt, hogy a játéknak ténylegesen vége is van.

"A Destiny továbbra is ott lesz a játékosoknak. Támogatni fogjuk a játékot a belátható jövőben. Igen, van egyfajta zárás érzete az esemény témájának, de ettől még nem kapcsoljuk le a villanyt a Destiny 1-en."

Deej közleménye alapján úgy tűnik, hogy leginkább azért hagyják fenn a játékot, hogy a veteránok néha visszanézhessenek nosztalgiázni, illetve hogyha az újoncok látni akarják a kezdet kezdetét, akkor erre is legyen lehetőség.

A szerkesztőségünk együttesen beleölt nagyjából egy emberöltönyi időt a Destiny-be, így mi kimondottan hálásak vagyunk ezért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)