Hirdetés

Destiny 2 - PC-ről nehezebb lesz streamelni

|

A Bungie nem szeretné, ha a csalók bele tudnának piszkálni a játék kódjába, az ellenlépések azonban megnehezítik majd a streamerek dolgát is.

Hirdetés

Alig több mint három hét van a Destiny 2 PC-s bétájáig, amikor végre mindenki megnézheti, hogyan fut a gépén a Bungie új üdvöskéje. Ekkor fognak a streamerek is szembesülni azzal, hogy ezt a játékot nem tudják majd ugyanúgy közvetíteni, mint bármi mást.

Nem működik majd például az OBS és az XSplit Game Capture módja, így kénytelenek leszünk ezeknél a szoftvereknél a Screen Capture-t vagy a Window Capture-t használni. Emellett le kell mondanunk a Discord overlay-ről, továbbá azokról a megjelenített statisztikákról is, amiket az MSI Afterburner, vagy a Fraps készít. Működni természetesen a háttérben működhetnek, testre is szabhatjuk a beállításokat, de nem írhatnak ki semmit.

A Bungie mérnökei elárulták, hogy a szigorú szabályozásra azért van szükség, mert nem szeretnék, ha a csalók bármilyen módon is bele tudnának nyúlni a játék forráskódjába, a szóban forgó alkalmazások pedig a megfelelő kezekben bizonyos fokig képesek erre. A hivatalos nyilatkozatért katt ide!

Remélhetőleg a Bungie beépít majd egy ilyen statisztikai felületet a játékba, hogy azoknak se legyen problémája a dologgal, akik szeretik, ha mindig ki van írva a képkockaszám.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)