Hirdetés

Destiny 2 - trailer foglalja össze, miért jó PC-n játszani

|

Nagyon közel már a Destiny 2 PC-s rajtja, a Bungie is nagyon várja, úgyhogy egy utolsó videóban összefoglalja, miért érdemes a PC-s játékosoknak készülni rá.

Hirdetés

Lassan másfél hónapja fut a Destiny 2 konzolos változata, sikerült egy rakás hibát javítani, úgyhogy a PC-sek remélhetőleg egy már a megjelenéskor is jobb változattal találkozhatnak. A PC-s játékok természetét ismerve azért számíthatunk arra, hogy nem lesz minden tökéletes, készüljetek fel. 

Hirdetés

Na, ne aggódjunk előre, bízzunk a Bungie-ban és az Nvidiában. A játék a szokásos extrákkal, azaz 4K-támogatással, korlátlan framerate-tel érkezik, lesz pár apró extra, és természetesen testreszabhatjuk az egér és billentyűzet kiosztását, valamint beállíthatunk 21:9-es képarányt. Az alábbi videó jobban megmutatja, mire számíthatunk.

Rémisztő, hogy az összes fegyvert felismertem, pontosan tudom a nevüket. 95 óra az 95 óra. 

Megjelenés október 24-én, addig is csatlakozzatok klánunkhoz itt, mielőtt elfogynak a helyek, és pályázzatok a játék egy példányáért itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)