Hirdetés

Destiny 2 - alacsony és magas grafikai beállítások mellett is jól néz ki PC-n

|

A Bungie szép munkát végzett a játékkal, így az még régebbi gépeken is látványosan fest.

Hirdetés

A Destiny 2 PC-s bétájának indulásával együtt természetesen a videómegosztókat is elárasztották a különféle anyagok, így most megnézhetjük, hogy mennyi változás van a grafikában a különböző szinteken. Spoiler: nem sok.

Hirdetés

Arekkz összehasonlította a Destiny 2 PC-s béta grafikai beállításait, és az eredmény magáért beszél. A mosottas textúrák ellenére a játék még lowon is egészen elképesztően néz ki, így azoknak sem kell majd lemondaniuk a szép látványról, akik nem tudják a legmagasabb beállítások mellett futtatni a játékot.

A játék zárt bétája már tegnap óta fut, de ma indul a nyílt tesztelés is, így a Battle.neten keresztül hamarosan bárki beszállhat a mókába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)