Hirdetés

Most dől el, hány éves kortól játszhatunk a Cyberpunk 2077-tel

|

Olyan állapotban van már a Cyberpunk 2077, hogy megkezdhetik tüzetes átvizsgálását a különböző korhatár-besorolást végző szervezetek.

Hirdetés

Tartalmilag késznek mondható a CD Projekt RED régóta várt szerepjátéka, amelyik a stúdió fennállása óta először mer elszakadni Andrzej Sapkowski fantasyvilágától. Ebből eddig sem csináltak különösebb titkot a fejlesztők, akik a lehető legjobb minőség érdekében döntöttek a Cyberpunk 2077 elhalasztása mellett, és nem azért, mert még nem találták ki, hogyan érjen véget V története. (Akinek női változata mellesleg nemrég kés alá feküdt.)

Hirdetés

A játék most megtett egy újabb fontos lépést azon az úton, amelynek célállomásában egy roppant ígéretesnek tűnő cyberpunk kaland vár a műfaj kedvelőire. Már a PEGI-hez és az ESRB-hez hasonló szervezetek szakemberei vizslatják, hogy aztán előre lefektetett kritériumok alapján rácsapják azt a plecsnit, ami később meghatározza, hogy milyen életkor elérése szükséges ahhoz, hogy valakinek ajánlani lehessen a CD Projekt RED alkotását. Nincs kétségünk, hogy az erőszak és a meztelenség ábrázolása, a tudatmódosító szerek és a prostitúció megjelenése nálunk 18-as besorolással jár majd, míg a tengerentúlon kivívja az M, azaz Mature jelzőt. Adam Badowski stúdióvezető tweetjében kihangsúlyozta, hogy amíg az eredményre várnak, folytatják a Cyberpunk 2077 csiszolását, így remélhetőleg semmi sem áll majd a szeptember 17-ére tervezett premier útjába, amikor PC, PS4-egy és Xbox One-on is nekiláthatunk Night City felfedezésének.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)