Hirdetés

Megváltozott a Cyberpunk 2077 női főszereplőjének kinézete

|

Természetesen testreszabhatjuk majd, de átdolgozták az alapkarakter külsejét.

Hirdetés

A szerepjátékok fejlesztői általában alkotnak egy-két karaktert, akikkel promózzák a játékot, de a játékosoknak megadják a lehetőséget, hogy megváltoztassák nemét, külsejét, fantasy játékok esetében akár a faját is. A Cyberpunk 2077-ben is szabad kezet kapunk, de a kifordítható borító mindkét oldalán a főszereplőt láthatjuk - az egyiken férfiként, a másikon nőként.

Hirdetés

Nőnap alkalmából a CD Projekt RED közzétett egy képet, ezen azonban nem a régi V szerepel, hanem egy átdolgozott kiadása. A haja rövidebb lett és vörös, a felnyírt résznél csak egy helyen van bevágva, és a felsője sem ugyanolyan, mint volt. Nézzétek csak:

Egyébként ilyen volt régen: 

Nektek melyik tetszik jobban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)