Hirdetés

Még sem a Cyberpunk 2077, sem a The Last of Us Part II megjelenési dátuma nem biztos

|

Egy szlovák viszonteladónál mindkét játék esetében konkrét dátum szerepel, de nem érdemes ezt beírni a naptárba.

Hirdetés

Alapvetően nem szoktunk arról írni, hogy ilyen-olyan kisebb boltok milyen dátumokat jelenítenek meg a honlapjukon, mert ezek általában csak légből kapott placeholderek. Ha az Amazon tesz közzé egy dátumot, az mindjárt más: az egyik legnagyobb piactér nem egyszer szivárogtatott már olyan infót, amit aztán a fejlesztők és kiadók is megerősítettek.

Hirdetés

Most viszont elterjedt a neten, hogy a szlovák Pro Gaming Shopnál a Cyberpunk 2077 esetében 2019. november 28., míg a The Last of Us Part II-nél 2019. szeptember 27. szerepel dátumként. Az utóbbi még akár valódi is lehetne, mert pénteki nap, de az előbbi egy csütörtök, ráadásul az Egyesült Államokban akkor lesz a hálaadás hétvégéje, és annyi üzleti érzéke azért mindenkinek van, hogy ne olyan napon adjon ki játékot, amikor a boltok nagy része zárva tart.

A The Last of Us folytatása esetében épp a napokban fejezték be a forgatást, és bár nem lehetetlen, nem is valószínű, hogy a mo-cap felvételeket szeptemberig át tudják ültetni a játékba. 

Izgatottan várjuk, mi hogyan alakul, de egyelőre még azt sem jelentették be, melyik évre tervezik ezen két játék kiadását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)