Hirdetés

The Last of Us Part II - leforgatták az utolsó jelenetet

|

A játék rendezője osztotta meg, hogy túl vannak a legnehezebb napon.

Hirdetés

Továbbra is több a kérdés a The Last of Us második része körül, mint amennyit megtudtunk a játékról, de a jelek szerint a Naughty Dog jó úton halad a megjelenés felé.

Hirdetés

A játék rendezője, Neil Druckmann  Twitteren osztotta meg a forgatókönyv utolsó oldalát, amiből sok ugyan nem derült ki, de biztosak vagyunk benne, hogy szívszorító érzés lesz látni az elfeketedő képernyőt a kaland végén.

Ez persze önmagában nem jelent semmit, hiszen várhatóan rengeteg munka van még a játékkal, és mivel a jeleneteket nem feltétlen sorrendben rögzítik, könnyen lehet, hogy még a forgatásokkal sem végeztek. Ugyanakkor mindenképp jó hír, hogy ezen már legalább túl van a csapat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)