Hirdetés

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Cyberpunk 2077 fejlesztése

|

Úgy tűnik, hogy a CD Projekt RED ígéretes sci-fi szerepjátéka tartani tudja majd a tervezett megjelenési dátumot.

Hirdetés

Sok játékos napját árnyékolta be, amikor kiderült, hogy csak ősszel érkezik meg a The Witcher 3: Wild Hunt fejlesztőinek következő játéka, azonban a CD Projekt RED a jelenlegi veszélyhelyzetre való tekintettel igyekezett mindenkit megnyugtatni, hogy a koronavírus-járvány nem fog bezavarni a megjelenésbe. 

Hirdetés

Erre utal a legújabb hír is: a stúdió feje, Adam Badowski Twitteren adta hírül boldogan, hogy újabb mérföldkőhöz ért a Cyberpunk 2077 fejlesztése, ugyanis a szerepjátékot a világ korhatár-besorolásért felelős bizottságainak többsége már értékelte. Badowski egyébként egy március 10-i hírére reagálva adott most helyzetjelentést, amelyben elújságolta, hogy már a PEGI-nél, az ESRB-nél és hasonlóknál vár játékuk a besorolásra, addig pedig kihasználják az időt és polírozzák, illetve tesztelik a projektet, ami szerinte napról-napra jobban néz ki. 

Nincs kétségünk afelől, hogy az erőszak és a meztelenség ábrázolása, a tudatmódosító szerek és a prostitúció megjelenése nálunk 18-as besorolást eredményez majd, a tengerentúlon pedig kiérdemli az M, vagyis Mature jelzőt. Szeptember 17-én kiderül, hogy a Cyberpunk 2077 mennyire szolgált rá erre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)