Hirdetés

Cyberpunk 2077 - még nem döntötték el, hogy lesznek-e benne kutyák

|

Hiába halad jól a játék fejlesztése, a legfontosabb kérdések még megválaszolatlanok.

Hirdetés

Pontosan 10 hónap van hátra a Cyberpunk 2077 megjelenéséig, ami nem kevés idő, de mivel egy ekkora játékról beszélünk, a CD Projekt RED nem is dőlhet még hátra. Az E3 alatt rengeteg dolgot megerősítettek a játékkal kapcsolatban, de mindent még ők sem döntöttek el.

Hirdetés

Keanu Reeves szerepeltetése után rögtön adta magát a kérdés, hogy vajon kutyákat lehet-e majd simogatni a futurisztikus kalandban, amire Mateusz Tomaszkiewicz, a játék rendezője azt a választ adta:

Ez valami olyasmi, amiről még mindig beszélünk a stúdión belül. Bizonyos állatok a történet miatt maradtak ki. A demóban feltűnhetett, hogy Night City-ben nincs igazi hús, a legtöbb szintetikus. Ez azért van így, mert egykor a madarak fertőzéseket terjesztettek (mint a mi madárinfluenzánk), emiatt bizonyos államok úgy döntöttek, hogy kiirtják őket. Persze van aki megszegi a törvényt és stikában állatot tart, de ez illegális.

Szóval bizonyos szinten szándékos, hogy nagyon kevés állat van a játékban, de néha azért felbukkannak. A tavalyi demóban például láthattatok egy macskát. Meglátjuk, hogy alakul.

Azért remélhetőleg legalább egy robotkutyát vagy valamit sikerül kiharcolni, hogy legyen kit simogatni két küldetés között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)