Hirdetés

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy gépigény - ilyen gép kell a retro élményhez

|

PC-re is jön nyáron a Crash Bandicoot gyűjtemény, és nyilván nem fut el bármin.

Hirdetés

Mint azt a héten megtudtuk, júliusban PC-re, Xbox One-ra és Switchre is ellátogat a sávos bandikut, így több platform játékosai húzhatják fel magukat a különböző változtatásokkal bevezetett nehezítéseken.

Hirdetés

Szerencsére az is kiderült időközben, hogy a számítógépes változat Steamen is elérhető lesz, nem kell a Battle.netet használunk. A termékoldalon megjelent a minimum gépigény is, ami teljesen átlagos a mai átlagot nézve. Megtudtuk továbbá, hogy teljes billentyűzet-egér támogatást kap a játék, ami nyilván elvárható volt, de jó megerősítést kapni róla. Steam Controllert szintén használhatunk. Íme a követelmények alsó véglete:

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 7
Processzor: Intel Core i5-750 @ 2.67 GHz vagy AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 660 2GB vagy AMD Radeon HD 7850 2GB
Memória: 8 GB RAM

Na, menni fog, ugye?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)