Hirdetés

A CD Projekt RED és a PUBG Corp is visszamondták a PAX Eastet a koronavírus miatt

|

A koronavírussal kapcsolatos elővigyázatosság komoly akadályokat gördít a gaming rendezvények elé világszerte - ki tudja, a PAX East megússza-e pár távolmaradóval.

Hirdetés

A PAX East 2020 holnap indul, de a koronavírus terjedése miatt rengeteg stúdió és kiadó visszamondta a megjelenését. Azért bíztunk abban, hogy egy nappal a kezdés előtt már senki sem száll ki a buliból, és a show szervezői sem lépnek olyan drasztikusat, mint például a Mobile World Congress üzemeltetői, akik a sok távolmaradó és a bizonytalan helyzet miatt inkább le is fújták Barcelonában az éves mobilipari eseményt. Esélyes persze, hogy egy nappal a PAX East 2020 hivatalos startja előtt ennyire durva húzásra már nem kell számítanunk, de az tény, hogy a CD Projekt RED és a PUBG Corp az utolsó pillanatban visszaléptek a részvételtől. A két csapat így már semmilyen formában sem képviselteti magát az eseményen.

Hirdetés

A CD Projekt RED részéről az észak-amerikai részleg kommunikációs vezetője, Stephanie Bayer tudatta a közösséggel a hírt.

"Most tudtam meg, hogy a csapatom lemondta a PAX East utat, így ellentétben az eredeti tervekkel, nem leszek ott az eseményen."

Egyébként ez annyiból talán nem akkora tragédia, hogy a stúdió egyébként sem erősítette meg, hogy bármi újat mutatnának a bulin a Cyberpunk 2077-ről.

A PUBG Corp távolmaradását a GameSpot erősítette meg, bár azt már korábban is tudni lehetett, hogy ez a csapat a GDC 2020-at szintén kihagyja hasonló megfontolások miatt. A két stúdió mellett egyébként a Sony, a Square Enix, és a Capcom is lemondta a PAX East megjelenését, bár ők már jóval korábban. Reméljük, azért még így is lesznek bőven olyan résztvevők, akiktől érdekes újdonságokat kapunk a rendezvény apropóján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)