Hirdetés

Kiszivárgott a következő Call of Duty játék előrendelői posztere rengeteg részlettel

|

Előkerült egy kép, ami rengeteg mindent elárul a hivatalosan még be sem jelentett Call of Duty játékról, ami feltehetően Call of Duty: Infinite Warfare néven érkezik majd. Mutatjuk, mit tudunk.

Hirdetés

A héten több szivárgás is volt a Call of Duty: Infinite Warfare néven ismert következő CoD rész kapcsán. A NeoGAF fórumozói csak még több olajat tettek a tűzre, és valahogyan megszereztek egy előrendelői posztert is.

Lehet, hogy csak okosan átvernek minket, de a kép elég hitelesnek tűnik, ráadásul nem is egy szándékosan elmaszatolt off-screen felvételről, hanem egy rendesen kimentett poszterről van szó.

Ezek szerint a játék címe tényleg Call of Duty: Infinite Warfare lesz, és november 4-én fog megjelenni.

Még az árak is szerepelnek rajta, bár azt érdemes megjegyezni, hogy ezek az árak a kanadai piacon átlagosnak mondhatóak (valószínűleg az európai és amerikai boltokban nem szökik ennyire az egekbe a számláló, meglátjuk).

A legérdekesebb része a poszternek a Legacy Edition, ami gyakorlatilag megerősíti, hogy készül a Call of Duty: Modern Warfare Remastered kiadása.

A kép tanúsága szerint a felújított változatban a teljes kampányt és 10 multi térképet kapunk. Én arra mernék tippelni, hogy a felújított verzióban csak azért kapunk 10 pályát, hogy később DLC-knek is legyen hely, de mindenképpen keserű kicsit a szájíz a lekorlátozott felújítás miatt.

Az a poszterből nem derül ki, hogy vajon a CoD4 Remastered külön is megvásárolható lesz-e, vagy csak a Legacy kiadással együtt kaphatjuk-e meg majd, de nem lennénk meglepve, ha idővel elveszítené exkluzivitását.

Az Infinite Warfare doboza is érdekes, hiszen egy pilótát láthatunk rajta, aki valamilyen jövőbeli gép előtt pózol. Azt már írtuk, hogy feltehetően valami sci-fi irányt vesz a széria, a többi hamarosan kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)