Hirdetés

Bemutatkozott a Doom Eternalhoz érkező The Ancient Gods DLC első felvonása

|

A kampányt kibővítő kalandból egyelőre csak egy rövid kedvcsinálót kaptunk, de még a nyáron jobban is megismerhetjük.

Hirdetés

Elődjéhez hasonlóan az idén megjelent Doom Eternal is kifejezetten brutálisra sikeredett, és sokan élvezettel bújtak ismét a Doom Slayer bőrébe, hogy cafatokra szedjenek egy seregnyi démont. A megjelenés óta érkeztek már kisebb frissítések a játékhoz, ám a közeljövőben számíthatunk egy jóval méretesebb kiegészítésre is.

Hirdetés

Ez lesz a The Ancient Gods névre keresztelt DLC-csomag, ami ráadásul ki is bővíti majd a játék sztoriját. A pakkot két részletben fogja elhozni nekünk a Bethesda, és már kaptunk is egy rövidke teasert az első felvonáshoz, amiről a tervek szerint az augusztus 27-én esedékes gamescom Opening Night Live-on még több információt megtudhatunk majd.

Ám a további bejelentésekig be kell érnünk az alábbi videóval.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)