Hirdetés

Battlefield 1 - ezt a multis funkciót kerestétek

|

A DICE újabb részletet osztott meg velünk a Battlefield 1 többjátékos módjával kapcsolatban, ezúttal a játékosok szempontjából egy igencsak fontos információt kaptunk.

Hirdetés

Nem túlzott a DICE, valóban felrobbant az internet, mikor egy izgalmas trailer kíséretében bejelentették május hatodikán este, hogy jön az első világháborús Battlefield 1. Sosem láttunk még annyi "R.I.P. CoD" kommentet, mint akkor és ez nem véletlen, hiszen a jól összerakott előzetes mellett a fejlesztőcsapat olyanokat ígér nekünk, minthogy garantáltan nem lesz unalmas az egyjátékos kampány, ezúttal nagyon odafigyelnek majd az indulásra és ez lesz az eddigi legnagyobb Battlefield, mély sztorival. 

Akik hiányolták a szintén a DICE istállójához tartozó Star Wars: Battlefront-ból a szerverböngészőt, azok megnyugodhatnak, a Battlefield 1 tartalmazni fogja ezt a hasznos funkciót, ami máris egy jó pontnak tekinthető, függetlenül attól, hogy jelenleg nincs hírünk arról, hogy lesznek-e dedikált szerverek vagy sem. 

A Battlefield 1 megjelenése október 18-án várható az előrendelők számára, a többieknek viszont október 21-ig kell várniuk az első világháború virtuális visszatérésére. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)