Hirdetés

Battlefield 1 - nem lesz unalmas az egyjátékos kampány

|

A Battlefield 1 fejlesztőcsapata a sztori során szeretne eloszlatni néhány tévhitet az első világháborúval kapcsolatban. Új részletek a kampányról!

Hirdetés

Az elmúlt napokban szinte kizárólag a Battlefield 1 volt a téma a játékvilágban, ami érthető, hiszen a nagyon ütős trailer eléggé megalapozta a hangulatot. Eddig többnyire a multiplayer lehetőségekről volt szó, viszont most az egyjátékos módról is megtudhatunk pár érdekes dolgot.

A játék vezető dizájnere, Daniel Berlin egy interjúban beszélt a kampányról, amelynek egyébként több főszereplője is lesz, ugyanis szeretnék a világ minden tájára elkalauzolni a játékost, ahol aztán különféle történetekkel és személyiségekkel szembesülhetnek. Az egyik főszereplő egyébként az a beduin nő lesz, akit a trailerben lóháton láthattunk.

A játék borítóján szereplő afroamerikai Harlem Hellfighter sem véletlenül került a középpontba, ugyanis Berlin szerint a háború kevésbé ismert részleteit is szeretnék bemutatni: "Szeretnénk szembemenni néhány tévhittel és megmutatni pár érdekességet. Az emberek nagy része talán nem is tudja, hogy pontosan kik harcoltak a háborúban és szeretnénk összehozni ezt a sok különálló történetet ebben a játékban."

Berlin elmondása szerint a srácok egyik legfőbb célkitűzése a diverzitás volt, hiszen sokan pl. nem is tudták, hogy a Harlem Hellfighterek léteztek (elismerem, én sem tudtam) vagy hogy a beduinok részt vettek a konfliktusban.

Ti mit gondoltok? Tetszenek ezek az ötletek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)