Hirdetés

Battalion 1944 - a fejlesztők sem számítottak rá, hogy ilyen népszerű lesz

|

A héten megjelent egy új világháborús FPS, de az indulás nem alakult jól. A fejlesztőcsapat vezetője videóban kért elnézést.

Hirdetés

Megint kezd egyre népszerűbbé válni a világháború témaköre, már nem csak indie fejlesztők, hanem nagy kiadók is próbálkoznak újraéleszteni a 2000-es évek legtöbbet használt díszletét.

Hirdetés

A Battalion 1944 nem csak hangulatában, játékmenetében is a régi játékokat kívánja idézni. Erre nyilván sokan kíváncsiak - a zárt bétát 100 000-en próbálhatták ki (ennyi kulcsot szórtak szét a fejlesztők), az egyszerre játszó játékosok száma 5000 volt. Ebből, valamint más játékok kezdeti népszerűségéből indult ki Joe Brammer és csapata, de mint a megjelenéskor kiderült, elmérték magukat, ugyanis az általuk bérelt szerverek nem tudták ellátni a kezdeti rohamot. Több mint 16 000-en akartak harcba szállni, és ez sok volt.

Szerencsére a probléma elhárult, de Brammer úgy érezte, mondania kell pár szót. Nem akarta azt kifogásként használni, hogy korai hozzáféréssel indultak, és elnézést kért nem csak a vásárlóktól, akik nem tudtak játszani, hanem a csapatától is, mert nem bízott abban, hogy ekkora lesz az érdeklődés.

Láthatóan most már sokan találtak társakat, a tegnapi csúcs 11927 játékos volt. A játék mindössze 13,49 euróba kerül február 8-áig, ezt követően 14,99 euró lesz a Steamen, ami még mindig nem sok. És ne hallgassatok arra a 2300 emberre, aki úgy érezte, azonnal értékelést kell adnia, mielőtt egyáltalán esélye lett volna a csapatnak elhárítani a kezdeti nehézségeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)