Hirdetés

A Baldur's Gate 3 fejlesztését is hátráltatja a koronavírus járvány terjedése

|

A Larian fejlesztői lassabban haladnak a munkálatokkal a tervezettnél, de továbbra is tartják azt, hogy még idén kipróbálhatjuk a játékot korai hozzáférésben.

Hirdetés

A Larian Studios már a Divinity: Original Sin játékokkal megmutatta, hogy komolyat tud alkotni, ha szerepjátékokról van szó, így örültünk, amikor kiderült, hogy ez a csapat felel a Baldur's Gate harmadik részéért. A bemutatott játékmenet alapján nagyon úgy tűnik, hogy a fejlesztőknél tényleg jó kezekben van a franchise, most azonban bejelentették, hogy a koronavírus miatt kénytelenek lassítani a munkatempón.

Hirdetés

A stúdiót vezető Swen Vincke a The New York Timesnak adott interjút, ebben mesélt arról, hogy hogyan érinti a fejlesztést a COVID-19 járvány világszintű terjedése. Elmondása szerint nem állt le a munka, csak kicsit lelassítottak, így most nagyjából 70-80%-os kapacitáson pörögnek. 

Ez a lassulás valószínűleg csúszáshoz vezet majd a megjelenés tekintetében, de még amúgy sem kaptunk pontos dátumot erről. Vincke azt viszont kihangsúlyozta, hogy minden halasztás ellenére, még idén összeraknak egy játszható verziót, hogy elrajtolhasson a korai hozzáféréses fázis. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)