Hirdetés

Az új Fallout 76 boss rendesen megijeszti a karaktered

|

A Wendigo Colossus nagy, ijesztő, és úgy nyeli a töltényt, mintha cukorból lenne. Komolyan fel kell készülnötök, ha le akarjátok majd gyűrni.

Hirdetés

A QuakeCon 2020  során a Fallout 76 is kapott némi figyelmet, az A Colossal Problemmel jelentkezett. A tartalmi csomag egy félelmetes új szörnyet hoz, akivel a tesztszerverek lakói már hadakozhatnak is. Az éles szervereken még várnunk kell rá, de addig is tanulmányozhatjuk a lény mechanikáit. Ez a bossfight ugyanis kicsit keményebb lesz, mint a többi.

Hirdetés

A nagy rossz arc, a Wendigo ugyanis képes arra, hogy egy üvöltéssel megijessze a karaktereinket, akik aztán pár másodpercig irányíthatatlanul kezdenek rohangálni. Ilyenkor a hőseink előszeretettel rohanhannak bele mérgező hordókba, extra szörnyek ölelő karjaiba, vagy fejelik le az egyébként háttérben pörgő, nagyipari fúrót.

Az ijesztgetésen túl egyébként a Wendigo kifejezetten szívós, extra szörnyeket tud ránk küldeni és a barlang részeit is ránk omlaszthatja. Egy kemény harc lesz a vele való találkozás, de ha sikerül, akkor csodálatos jutalom vár ránk: egy borzasztóan cuki szőnyeg.

Alig várjuk, hogy kitegyük ezt a bázisainkon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)