Hirdetés

Az Elden Ring két bossát gyerekjáték legyőzni egy apró trükkel

|

Ritkán lát az ember szárnyas szörnyeket a vesztükbe zuhanni, de úgy tűnik, hogy az Elden Ring gargoyle párosának egyszerűen nincs kedve a repüléshez.

Hirdetés

A FromSoftware felhasználta minden korábbi tudását az Elden Ring összerakásához, ami meg is látszik a játékon. Egy csodálatos kalandot kaptunk a fejlesztőktől, ami valószínűleg még hosszú hetekig lázban tartja majd a teljes gamer társadalmat. És idővel remélhetőleg az a részét is, amelyik a technikai problémák miatt még nem tudja felhőtlenül élvezni a játékot.

Mindenesetre mostanra már sokan végeztek az első végigjátszásukkal, így azzal vannak elfoglalva, hogy különféle trükkökkel kísérletezzenek és kihasználható hibákat keressenek.

Hirdetés

Egy /u/Lynariel969 néven tevékeny Reddit-felhasználó is éppen azzal üti agyon az idejét, hogy válogatott módszerekkel szabaduljon meg a játék legszívósabb ellenfeleitől. Legutóbb rátalált egy ügyes kis trükkre, amivel a két gargoyle támadásból álló harcot hamar rövidre zárhatja.

A Nokronban található párossal mindössze annyi a dolgunk, hogy odacsaljuk őket a közeli vízesés széléhez. Ott aztán hagyjuk, hogy a vesztükbe ütlegeljék magukat.

A dolog pikantériája, hogy mivel vízköpőkről van szó, joggal feltételezhetnék, hogy simán visszarepülnek az arénába méretes szárnyaik segítségével. Ehelyett azonban úgy tűnik, hogy szörnyetegek lányos zavarukban megfeledkeznek magukról, és inkább békésen eggyé válnak a sötétséggel.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)