Hirdetés

Az Apex Legends a Steam egyik legnépszerűbb játéka lett

|

A Respawn Entertainment ingyenesen játszható lövöldéje végre megjelent a Valve digitális üzletében, a játékosok pedig azonnal rápörögtek.

Hirdetés

Az Apex Legends új szezonja rengeteg újdonsággal frissítette a Respawn battle royale-ját. Az egyik kellemes mellékhatása a frissítésnek a Steames megjelenés volt.

A játék felkerült a PC legnépszerűbb platformjára, aminek következtében rengetegen váltottak is az Originről. A költözés egy gyors és fájdalommentes folyamat volt.

Hirdetés

A hír írásának pillanatában az Apex Legends a 6. legtöbbek által játszott móka, és csak olyan címek előzik meg, mint a hihetetlenül népszerű Among Us, a CS:GO vagy a tegnap új kiegészítőt kapott Destiny 2. Vasárnap az Apex elérte az eddigi legnagyobb Steames játékosszámát 116 558-cal miközben tartotta a 79 434-es átlagot.

A játék terjeszkedésének ezzel még nincs vége: az EA elmondása szerint a mobilos verziót még idén elkezdik tesztelni bizonyos régiókban, és bár a Nintendo Switch port nem fog befutni 2020-ban, de jövőre már jó eséllyel nyomhatjuk a mókát a hibriden is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)