Hirdetés

Számos fontos újdonságot hoz az Apex Legends 7. szezonja

|

Holnap érkezik az Apex Legends egyik legnagyobb frissítése, és van aki már kipróbálhatta annak újdonságait.

Hirdetés

Az Apex Legends - Season 7 rengeteg rengeteg friss tartalmat kínál, így érthető, ha valaki kicsit még meg van kavarodva, és nem teljesen látja át, mit is változtat a játékon a holnapi update. Tegyük tehát gyorsan tisztába a dolgokat. Egyrészt összeszedjük most nektek a frissítés legfőbb pontjait, másrészt a GameSpot videoján keresztül azt is meg tudjuk mutatni mozgás közben, hogy mi vár rátok. Az ottani kollégák ugyanis a megjelenés előtt tesztelhették az újdonságokat.

Hirdetés

Új karakter: Horizon

Horizon, azaz Dr. Mary Somers egy briliáns asztrofizikus, aki rengeteg gravitációval kapcsolatos kutatást végzett, eredményeit pedig pedig magával hozta a játékba. A Gravity Lift képességével felküldheti magát és minden más környező játékost a levegőbe. Az ultimate skillje, a Black Hole egy fokkal keményebb ennél: Horizon nyithat egy feketelyukat, ami minden, a lyuk közelében rohangáló karaktert a magja felé szív.

Új pálya: Olympus

Olympus egy szuper high-tech város, ami a Psamathe bolygó felhői felett lebeg, és egykor az Outlands legfényesebb elméinek gyűjtőhelye volt. Egy katasztrofális kísérlet mellékhatása miatt a tudósok otthagyták a helyet, így az mára teljesen kihalt. Egy gyönyörű és látványos helyszínről van szó, ahol hatalmas tornyok, csodás kertek és elsőosztályú éttermek között lövöldözhetünk majd.

Új járgány: Trident

A Trident lesz az Apex Legends első valódi járműve, amiben egyszerre hárman is utazhatunk. Valakinek kezelnie kell a kormányt, a többiek pedig közben az anyósülésről és hátulról lövöldözhetnek. A járgányt napestig lehet lőni, nem fog felrobbanni, de minden bekapott találat sebzését szétosztja a benne ülő karakterek között.

Klubok

A Season 7-tel bekerül a Club rendszer, ami hasonló mint más játékok Clan vagy Guild rendszerei. Összeszedhetjük a haverokat, és egy klubbot alakíthatunk velük, aminek köszönhetően mindig látjuk majd, hogy ki van online és ki milyen eredményeket ért el.

Steam

A játék az Origin mellett végre a Steamen is elérhető lesz. Mindenki megválaszthatja majd kedvenc PC-s platformját, és aki a költözés mellett dönt az viheti majd magával minden addig elért eredményét. Teljes átjárás lesz a két kliens között, így nincs mitől tartania annak sem, aki csak meg akarja nézni, hogy melyik lenne a kényelmesebb.

Az Apex Legends - Season 7 tartalmai holnap válnak elérhetővé. A játék ingyenesen játszható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)