Hirdetés

A Valve űrben játszódó MMO-val támad?

|

Stars of Barathrum fantázianéven ismert az a projekt, amiről még nem kaptunk hivatalos megerősítést, de nagyon szeretnénk.

Hirdetés

Még februárban látott napvilágot egy videó, melyben különböző concept art-ok tekinthetőek meg, címe alapján pedig a Valve "Stars of Barathrum" kódnevű játékából származnak.

Aztán újabb videó érkezett, amiben már különböző animációkat is láthattunk, de még mindig nem kaptunk hivatalos megerősítést. Sajnos ez most sem változott: felbukkantak ugyan új képek (lásd galériánkat), de még mindig nem tudni, valóban a Valve új játékáról van-e szó, vagy sem.

A címben szereplő utolsó szó talán a Dota egyik karakterétől eredhet? Semmi sem biztos, úgyhogy marad a találgatás.

Mindenesetre egyszer sem csalódtunk még a Valve és a sci-fi párosításában, úgyhogy bizakodva várhatjuk a fejleményeket. Ti mit gondoltok, jól járnánk egy teljesen új űr-MMO-val?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)