Hirdetés

A Guardians of the Galaxy játék veszélyes lehet a streamereknek, de van megoldás

|

Gondoltak a Marvel's Guardians of the Galaxy fejlesztői a streamerekre is, senkit sem akarnak megszívatni a DMCA szabálysértésekkel.

Hirdetés

Az utóbbi időben egyre több fejlesztő figyel arra, hogy ne csak a hétköznapi játékosok, hanem a streamerek is biztonságosan pörgethessék játékaikat, vagyis ne kopogtasson például a Twitch a zenei jogdíjak, tehát a DMCA copyright jogsértések miatt a videósoknál. Külön streamer játékmódot kapott anno a Cyberpunk 2077, most pedig az Eidos Montrealnál készülő Marvel's Guardians of the Galaxy is kap egy dedikált streamer módot.

Ha ezt bekapcsoljuk, akkor búcsút inthetünk a jogdíjas zenéknek, de cserébe nem kockáztatjuk azt, hogy a Twitch kukázza a csatornánkat - nem nagy ár ez szerintem azért, hogy ne szóljon az I Need A Hero.

Hirdetés

A Marvel's Guardians of the Galaxy főhőse, Star-Lord, azaz Peter Quill zenei ízlése elég emlékezetes a képregényekben és a mozifilmekben is, és bár az új játék egyik médiumban látott sztorikhoz és karakterekhez csak kapcsolódik, teljesen új történetet mesél el új szereplőkkel, ettől még a '80-as évek slágerei nem hiányozhattak belőle.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


 

A játékben a csapat hajóján egészen konkrétan egy klasszikus zenegép is megtalálható Mary DeMarle narratíváért felelős vezető szerint, amin bármikor lejátszhatjuk Star-Lord kedvenceit. Sőt, a jelek szerint a csapattársak is rákattantak ezekre a muzsikákra, mivel az összecsapások előtti gyors kupaktanácsoknál gyakran idéznek ezek dalszövegeiből. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)