Hirdetés

A Gotham Knights Robinja olyat is tud, amire eddig nem gondoltunk volna

|

Új trailer érkezett a co-op akciójátékból, ami most Robin képességeire fókuszál. A Gotham Knights akrobatikus harcosa új trükköket tanult.

Hirdetés

Tekintettel arra, hogy idén ősszel végre tényleg megjelenik majd a Gotham Knights, a Warner elkezdte kipörgetni az új marketing anyagokat. A legújabb trailer kifejezetten egy karakterre, az aktuális Robinra koncentrál, aki immáron a harmadik srác a nagy R betűvel a mellkasán.

Tim Drake nem csak remek harcos, de nagy technológiai mágus is, aki úgy megtáncoltatja a Wayne család végtelen kütyürengetegét, mint még senki más.

Hirdetés

Robin képes teleportálgatni és másolatokat hagyni maga után a csatatéren, de nem azért, mert hirtelen benyakalt egy üveggel a speedforce-ból. A Wayne szatelliteket használja részecskeáthelyezésre és hologram kivetítésre.

Az eddigi játékmenet anyagokon látszik, hogy a fejlesztők elengedték magukat, ami a karaktereket illeti. A hőseink elképesztő cuccokat (vagy Red Hood esetében túlvilágról hozott misztikus erőket) vihetnek csatába, hogy megmentsék Gothamet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)