Hirdetés

A Fallout játékok hatalmasat mennek Steamen, a Fallout 76 rekordot döntött

|

A Prime Video Fallout sorozata akkora siker lett, hogy még a majdnem bukott MMO-t is az egekig futtatta.

Hirdetés

A Fallout franchise 2018 óta gyakorlatilag szunnyad. A Fallout 76 megjelenése nem volt kifejezetten rózsás, és az azóta eltelt 6 évben alkotói csak csendesen bővítgették azt. Nyilván nem ok nélkül, hiszen a Bethesda fő csapata a Starfielden dolgozott, míg a háttérben a The Elder Scrolls VI előkészületeit tervezgették. Relatív biztonsággal mondhatjuk ki, hogy új, AAA Fallout megjelenésre nem érdemes egyhamar számítanunk.

Szerencsére az Amazon stábja bőségesen kielégítette a pusztaság szerelmeseinek éhségét. A Fallout sorozat nem csak érdekes karaktereket és egy szórakoztató sztorit, de rengeteg lore-bővítést is hozott. Nem csoda hát, hogy sokan elővették a régebbi játékokat.

Hirdetés

A régi és új rajongók érdeklődése kedvéért a Bethesda le is akciózta az összes Fallout címet, és Steamen nagyon erős ajánlatokkal támadta be a közösséget. Ennek (és a sorozatnak) hatására a Fallout 4 jelenleg az ötödik helyen áll a Steam 100 legkelendőbb játékának listáján, aminek hatodik helyét a Fallout 76 foglalja el. Ami talán még ennél is meglepőbb lehet az az utóbbi sikere: a 76 híresen katasztrofális indulása után a menedéklakók száma jelentősen megcsappant, de most tízezrek indultak el felfedezni Nyugat-Virginia rézvörös erdőségét.

A Fallout 76 egyidejű játékosszám csúcsa tegnap megdőlt, amikor egy ponton 39 455-en járták be a nukleáris vadvilágot. Ezt valószínűleg megtolta a jelenleg is zajló ingyenes időszak, és a tény, hogy 2018 óta a játék folyamatosan, stabil tempóban kapta az új tartalmakat. Az egykor kinevetett online kaland most dugig van küldetésekkel, eseményekkel és felfedezésre váró titkokkal.

Sosem volt ilyen jó Fallout-rajongónak lenni. Akit érdekelnek a játékok, azok akciós áron vásárolgathatnak, de a Prime Video előfizetőknek jár is egy ingyen példány a Fallout 76 PC-s és Xboxos verzióiból. Ha már úgyis ott jártok a sorozat kedvéért, akkor a Prime Gaming oldalán markoljátok fel a kulcsotokat.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)