Hirdetés

A Dead by Daylight Resident Evil tartalmakkal erősít

|

Az új gyilkos egy nagyon kellemetlen ismerős lesz.

Hirdetés

A Dead by Daylight és Resident Evil rajongók is elégedettek lehetnek majd a következő tartalmi frissítéssel, az aszimmetrikus horror móka ugyanis hamarosan jól ismert túlélőkkel és egy veszélyes szörnyeteggel fog bővülni. A játék fejlesztői a Resident Evil 2-höz és 3-hoz nyúltak vissza és onnan húzták be Leon Kennedy-t és Jill Valentine-t. A két hős túlélő szerepkörökben lesznek játszhatóak, míg a Nemesis a gyilkosok sorát bővíti majd értelemszerűen.

Hirdetés

A Dead by Daylightban Tyrant néven felbukkanó szörnyeteg képes lesz megfertőzni a túlélőket a T vírussal, aminek következtében azok elkezdenek köhögni (így könnyebb őket megtalálni) és nagyobb sebzést fognak kapni a Tyrant csápjaitól. Van vakcina a vírusra, de a mennyiség limitált, így a beadásának időpontja komoly taktikai döntés lehet.

Egy új helyszín és érkezik, méghozzá a Raccoon City Police Department, aminek egy része véletlenszerűen változik majd. Egy bőséges csomag lesz ez, és nem is kell sokat várnunk rá: a Resident Evil kiegészítés június 15-én érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)