Hirdetés

A Cyberpunk 2077 1.3-as patch legalább 100 küldetést javít

|

Méretes listával ismertette velünk a frissítéssel érkező javításokat a CD Projekt RED.

Hirdetés

Szerencsére nem úgy tűnik, hogy a CD Projekt Red csapata magára hagyta volna az igencsak problémás rajtot produkáló Cyberpunk 2077-et, ami sajnos továbbra sem nyújt tökéletes játékélményt.

Korábban már érkeztek javítások a kalandhoz, amelyeknek azért meg is lett a hatásuk, de a helyzet az, hogy valószínűleg még bőven van mit csiszolni a produktumon, és a következő nagy frissítés bizony ismét egy csomó dolgot helyrerak.

Hirdetés

Hamarosan megint érdemes lesz visszatérni a Cyberpunk 2077-hez, hiszen úton van az 1.3-as patch, amelynek részleteiről nemrég be is számolt nekünk a CD Projekt RED. Kaptunk egy terjedelmes listát arról, hogy milyen javításoknak, illetve a játékmenetet és az egyensúlyt érintő változásoknak örülhetünk a közeljövőben. Emellett technikai téren is számíthatunk javulásra, ráadásul rengeteg küldetés és Gig is javításra kerül.

A frissítés természetesen ingyenes lesz, és a megérkezésével együtt kapunk néhány DLC-t is, amelyeket az "Additional Content" menüben érhetünk el. Az apró kiegészítések között például kozmetikai cuccokat és új animációkat találunk majd.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Ha kíváncsiak vagytok a változások méretes listájára, akkor kattintsatok ide! Sajnos a patch hivatalos megjelenési dátuma nem ismert, de jó esély van rá, hogy a közeljövőben fog debütálni. Ti visszanéztek a Cyberpunk 2077-be az új patch miatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)