Hirdetés

Érkezik a Cyberpunk 2077 harmadik frissítése és első DLC-je

|

A CD Projekt RED srácai életjelet adtak magukról, és ma estére egy nagyobb bemutatót is terveznek.

Hirdetés

Még mindig nem tartunk ott, hogy egy hibátlan élménynek bélyegezhessük a Cyberpunk 2077-et, de lassan közelítünk az élvezhető állapothoz. Ebben segít majd az 1.3-as frissítés is, amiről a CD Projekt RED tegnap este mesélt a közösségnek.

A csomagban a szokásos javításhalmazon túl lesz egy új kistérkép a könnyebb navigáció kedvéért és UI átalakítások az irányítás megkönnyítéséért. A perkek újraelosztásának árát is levágják, hogy bátrabban kísérletezgethessünk a karakterünkkel.

Hirdetés

A nagy hír persze az első DLC belengetése volt, ami új tartalmakkal fogja feltölteni Night City világát. Erről a részleteket még nem tudjuk, de a fejlesztők bejelentették, hogy ma 18:00-kor egy élő adásban fogják bejelenteni az első infókat.

Aki izgatottan várja az újdonságokat, annak érdemes lesz szemmel tartania a CD Projekt RED hivatalos Twitch csatornáját.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)