Hirdetés

A Baldur's Gate 3 játékosai PS5-ön lehetőséget kapnak arra, amit PC-n nem tehettek meg

|

Fellélegezhetnek azok a vásárlók, akiknek gondot jelent, hogy nem túl gyors a netkapcsolatuk.

Hirdetés

Szenzációs rajtot produkált PC-n a Baldur's Gate 3, a Larian Studios monumentális szerepjátékának még olyanokat is sikerült nagy számban megszólítania, akik nem hardcore Dungeons & Dragons rajongók, sosem játszottak a korábbi részekkel, és amúgy nem különösebben szívlelik a körökre osztott harcrendszereket. Mindenesetre vagy az erotikától túlfűtött jelenetek, vagy valami más hatására mégis meggondolták magukat, és adtak neki egy esélyt.

A Baldur's Gate 3 által nyújtott örömöket egyelőre csak a PC-sek élvezhetik, de közeleg a pillanat, amikor a PlayStation 5 tábora is csatlakozhat hozzájuk (az még xboxosok várnak, és a Starfielddel vigasztalódnak). A felfokozott érdeklődést világosan jelzi, hogy a fantasy RPG még a Marvel's Spider-Man 2-t is megelőzte előrendelések tekintetében.

Hirdetés

A PS5-ös verzió hivatalosan szeptember 6-án rajtol el, magyar idő szerint 18 órától, ám a Deluxe Edition vásárlói négy nap előnyt élveznek, a címbéli város kapui már szeptember 2-án szélesre tárulnak előttük (szintén 18 órától). Az nem titok, hogy elég sok helyet kell majd felszabadítani az SSD-n a Baldur's Gate 3 kedvéért, éppen ezért örömteli, hogy bár a Steam erre nem adott lehetőséget, PlayStation 5-ön az előrendelők már két nappal az iménti időpontok előtt elkezdhetik az előtöltést. A Deluxe kiadás esetében ez augusztus 31-ét jelenti (18 órától), a sztenderd kiadás birtokosai pedig augusztus 4-én tehetnek ugyanígy (18 órától).

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)