Hirdetés

Gamescom 2019 - nem biztos a multiplayer a Cyberpunk 2077-ben

|

Tervezés alatt van a többjátékos mód, de a fejlesztők csak akkor hajlandóak a játékba rakni, ha az is megugorja azt a minőségi szintet, amit minden projektjüktől elvárnak.

Hirdetés

Az idei gamescomon néhány képet leszámítva, nem sok újdonságot láthatunk a Cyberpunk 2077-ből, ez viszont nem jelenti azt, hogy a fejlesztők ne szolgálnának új információkkal a játékról. A mai napon az egyik senior concept artist beszélt a multiplayer jövőjéről, aminek megjelenése még egyáltalán nem biztos.

Hirdetés

Marthe Jonkers elmondta, hogy a The Witcher 3 fejlesztése után a csapat létszáma megduplázódott. Míg a 400 fős gárda nagy része azon dolgozik, hogy a játék egyjátékos módjával minden rendben legyen az áprilisi megjelenésre, addig egy nagyjából 40 fős csapat elkezdett dolgozni azon, hogy hogyan lehetne egy többjátékos élményt is a játék világába ültetni a megjelenés után. Szerinte, ha valami belekerül a játékukba azzal mindennek stimmelnie kell és ez a single player résznél garantált lesz, de az még finoman szólva is kérdéses, hogy a multis módnál is így alakul-e.

Előfordulhat, hogyha nem jön össze a dolog, akkor nem jön össze. Soha nem tennénk bele semmi olyat a Cyberpunkba, ami nem üti meg legalább a The Witcher által felállított standardot. Nem tudom, hogy a jövő mit tartogat, de mi mindig biztosra megyünk abban, hogy bármi, amit kiadunk a kezeink közül, az a legmagasabb minőséget képviselje.

A művész arról is beszélt, hogy nagy szükség volt a stúdió bővítésére, hiszen a Cyberpunk - ha ez egyáltalán lehetséges - még a The Witchernél is ambiciózusabb projekt. A Witcherben Geralt egyfajta megkötést is jelentett a játékosok számára, hiszen a kapcsolatai és harcstílusa mind a hátteréből fakadt. Itt azonban a rajtunk múlik majd, hogy mit kezdünk a karakterünkkel, milyen kapcsolatokat alakítunk ki, ezek a döntések pedig rengeteg végkifejlethez vezethetnek majd, egy ilyen rendszer kivitelezéséhez pedig elengedhetetlen a nagyobb csapat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)