Hirdetés

Anthem megjelenés - kiderült, mikor jöhet a BioWare új játéka (frissítve)

|

Nem sokat tudtunk meg az új BioWare-játékról, de szép lassan azért érkeznek infók például arról, mikorra tervezik a megjelenést.

Hirdetés

Frissítés: Közben frissült az említett YouTube-csatornán a megjelenési dátum, immár 2018 ősze szerepel megjelölt célként. A tavaszi megjelenést így egyértelműen tévesen tüntették fel, de gyorsan korrigálták a hibát. 

Korábban írtuk: Ma este, a Microsoft sajtókonferenciáján bemutatkozik az Anthem, ami nem egy szerepjáték lesz, viszont az RPG-kben jártas BioWare edmontoni irodájában készül. 

Hirdetés

Az EA Play előadás során láthattunk egy rövid teasert, valamint elmondták azt, hogy további részletek, valamint gameplay az Xbox előadáson várható - valószínűleg azért, mert kihasználja a Scorpio képességeit, és nem azért, mert Xbox-exkluzív lesz. Az elég durva volna.

Amíg türelmesen várjuk a ma este 11 órát, a játék frissen indított YouTube csatornájáról megtudtuk, hogy a megjelenés 2018 tavaszára várható. A platformok sajnos nem derültek ki, de a PC Gamer is ír a játékról, úgyhogy reméljük, ők többet tudnak, és biztosak benne, hogy érdekes a közönségük (értsd: PC-sek) számára. Halasztás előfordulhat, a BioWare-ről beszélünk, de legalább a jelenlegi tervet ismerjük. 

Ha nem láttátok még, nézzétek meg az Anthem előzetesét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)