Hirdetés

Felhúzható autók készülnek a Rocket League járgányaiból

|

Ugyan a valóságban nem rakéták hajtják őket, a gyűjtők biztosan meg akarják majd szerezni a Rocket League autóinak hátrahúzós változatait is.

Hirdetés

A mókás, ám valószínűleg részben a játék vesztét okozó névvel ellátott Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars után a Psyonix második próbálkozása, a Rocket League bizony hatalmas siker lett annak ellenére (vagy épp azért), hogy rengetegen szerezhették meg teljesen ingyen a játékot. A népszerűség pedig még egy valódi játékkollekcióra is lehetőséget nyújtott.

A készítők az Original Minis és a Zag Toys csapatával dolgoztak együtt, hogy egy tizenkét autóból álló kollekciót készítsenek. A kis hátrahúzós autókat alapvetően szőnyegen való száguldozásra találták ki és még egy, a játékban használt labdát is kapunk mindegyik mellé, hogy legalább olyan bénán elszáguldjunk mellette, mint a Rocket League-ben (legalábbis én így szoktam). A csomag egyébként ezek mellett tartalmaz még egy kódot is, amit beváltva a játékban kaphatunk egy különleges kereket és egy újfajta csíkot, amit a kocsink után húzhatunk.

A tavasszal megjelenő járgányok közül eddig a fenti képen látható nyolcat leplezték le, ezeken kívül négy limitált variáns érkezik majd. További infókat egyelőre nem kaptunk, de később valószínűleg többet megtudhatunk a gyártó weboldaláról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)