Hirdetés

Teljesen ingyen érkezett meg Steamre egy 25 éves klasszikus játék

|

Nem a legmodernebb címről van szó, ami valaha a gépeden járt, de kellemes órákat tölthetnek el vele a műfaj szerelmesei.

Hirdetés

Az 1999-es év csodálatos időszak volt a PC-s játékok történelmében. A Half-Life sikereinek nyomdokaiban megszületett a Counter-Strike első verziója, míg a világ másik felén a Quake 3 Arena és az Unreal Tournament formálták át a FPS műfaj jelentését. Mindeközben egy kevéssé ismert, de szintén fontos lövölde is befutott: ez volt az Infantry Online.

A versenytársaival ellentétben a mára rég csődbe ment Harmless Games izometrikus kameranézetet választott, ami ugyan valamelyest elavultnak érződött, de cserébe hatalmas csatákat tett lehetővé. Az Infantry képes volt többszáz játékost beereszteni egy arénáiba, fékevesztett akciót kínálva ezzel.

A hivatalos Infantry Online becsukta kapuit 2012-ben, de rajongók azóta is életben tartották a mókát. A FreeInfantry néven fenntartott verzió teljesen ingyenesen elérhető volt, amely mostanra a Steamre is felkerült.

Hirdetés

Így tessék elképzelni az élményt:

Nincsenek mikrotranzakciók, előfizetési modell, vagy bármi hasonló. A játékot rajongók működtetik a többi rajongó kedvéért, ma már szinte csak a mesében van ilyen. Ha ki akarjátok próbálni, akkor annyi a dolgotok, hogy ellátogattok a termékoldalra, és hozzáadjátok azt a gyűjteményetekhez. Aztán írjátok meg kommentben, hogy tetszik.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)