Hirdetés

Hamarosan tényleg dobálhatjuk az Assassin's Creed Valhalla kockáit, jön az igazi Orlog

|

2021-ben már nem csak az Assassin's Creed Valhallában, hanem a ti nappalitokban is pöröghet a viking kockajáték.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla kampánya önmagában is meglehetősen hosszú, de a játékidőt a mindenféle extra tennivalók tolják tényleg csillagászati magasságokban. Ha valakinek van kedves és ideje, akkor kockázással is eltöltheti a viking hétköznapokat. A nagyobb településeken ugyanis kipróbálható az Orlog nevezetű egyszerű, de felettébb szórakoztató kockajáték. 

Kétségtelen, hogy nem ez lesz a következő Gwent, de így is könnyen rá lehet kapni, aztán már csak azt veszi észre az ember, hogy megállás nélkül farmolja alkalmi kockapartnereitől a különféle istenfigurákat - ezekkel sütetőek el a speciális skillek az Orlogban.

Hirdetés

A jelek szerint az Orlog is átesik a videojátékokban bemutatott kártya- és kockajátékok természetes evolúcióján, azaz hamarosan fizikai formában is megvásárolhatóvá válik. A Ubisoft, és a popkultúrához kapcsolódó ajándéktárgyakra szakosodott PureArts együttműködésének köszönhetően jöhet majd láétre a kézzelfogható Orlog, ami Dicebreaker információi szerint valamikor 2021 folyamán érkezik meg a játékboltok polcaira.

Az alábbi videóban többek között ezt a kockajátékot is megmutattuk nektek más valhallás szabadidős tevékenységek, így például az ivóverseny mellett:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)